MagasineringStadsbudensMagasinering & Lagerhotell

Personalenär A och O när varor ska flyttas från en plats till en annan.

Magasinering & lagerhotell med Stadsbud

Här hyr du magasinering i våra lagerhotell för en dag eller flera år.

I Stockholm med omnejd kan det vara svårt med extraplats för förvaring, såväl för privatpersoner som för företag. Bra magasinering kan därför vara svårt att hitta, men hos oss på Stockholms Stadsbud så kan du hyra magasinering från en dag till flera år. Vi har bra lagerlokaler till ett överkomligt pris, oavsett vad du behöver magasinera.

Förutom själva magasineringen står vi självklart till tjänst även med flytten till och från magasinet. Även tvärtom, det vill säga från vårt lagerhotell till den nya platsen löser vi med enkelhet. Med över 100 års erfarenhet av flytt och transport så kan vi helt enkelt ordna allt! Varför betala dyra lokaler/förråd i cityområden för att lagra papper? Låt oss sköta arkiveringen så får du bästa möjliga pris per kvm, hög service och sekretess. Vi har även uppställningsplats för bilar, båtar, husvagnar mm. För bohagsmagasinering använder Vi en låda av trä med volymen 4 samt 8 kubikmeter där den ena kortsidan skruvas bort för att enkelt kunna fylla lådan. I Er låda är det endast Era tillhörigheter.

Lådorna är placerade på varandra i våra lokaler där endast Vi har tillträde. Om Ni har ett begränsat antal flyttkartonger eller gods som går att ställa på varandra kan magasinering på pall vara ett bra och billigt alternativ. Önskar Ni lämna eller hämta en del av godset under tiden Ni magasinerar hos oss så bokar Ni tid för detta med ca. tre dagars framförhållning. Ni förbinder Er ej till viss tid och kan alltså ta ut godset med kort varsel men av praktiska skäl bör dock uttag bokas minst tre arbetsdagar i förväg. Minsta avgift för magasinering utgår med 3 kubik per kalendermånad.