MagasineringStadsbudensMagasinering & Lagerhotell

Personalenär A och O när varor ska flyttas från en plats till en annan.

Flyttkartonger i Stockholm - Materialförsäljning hos Stadsbud

I samband med flytten kan Du naturligtvis hyra eller köpa, nya/begagnade flyttkartonger.

Du kan även köpa bubbelplast, snören, packtejp, packtejp enkel, filtar, sopsäckar, packpapper, flyttfilt, sopsäckar, sträckplast, tavelkartong, märklappar, pirra (flyttkärra), mm.

Flyttkartonger/flyttgarderob uthyres/säljes
Vid flytt och magasinering är det viktigt att använda bra flyttkartonger.

Riktiga flyttkartonger har dubbla lager well och kan vikas så att de får en dubbel botten och tre dubbla sidor. Det finns en hel del halvfabrikat på marknaden när det gäller flyttkartonger och det är svårt för vanliga konsumenter att se skillnaden. Mycket som säljs i butiker och kallas för flyttkartonger är inte bra, av fackmän skulle de inte få kallas för flyttkartonger.

Problemet med flyttkartonger från IKEA, Clas Ohlson, Biltema, m.fl, är att de endast har ett lager well. Packar man en sådan flyttkartong ordentligt så kan det blir rejäla problem när man staplar dem eller transportera dem en längre sträcka. De duger möjligen till att packa ner lätta saker i, och förvara på vinden, men att flytta med dem kan leda till att dina saker går sönder.

Istället kan du köpa eller hyra flyttkartonger av oss, och vi står självklart även till buds om du behöver hjälp både med nedpackning och uppackning av dina flyttkartonger. Om du vill har en offert på hela flytten, så är det bara att höra av sig till oss, så löser vi detta!

Vi vill även varna för att använda bananlådor som flyttkartonger. Dessa är ofta besprutade med mycket starka bekämpningsmedel och hanteras som giftigt avfall med handskar av butikspersonal.